Hónapok óta érlelődik bennem/bennünk az ötlet erre a témára. Szeretnénk heti rendszerességgel olyan cikkeket, blogbejegyzéseket megjelentetni, amiknek a témája a cukorbetegség vagy a fogyás és mondanivalójukkal egyetértünk.

A “le szeretnék fogyni, de lehetőleg tegnapra és nem vagyok képes NEM csokit enni” mondatokat nagyon sokszor hallottam már. De lefogyni csak úgy lehet – főleg, ha jelentős súlyfeleslegről van szó -, hogy igenis nem eszünk csokit és odafigyelünk arra, miből milyen mennyiséget tolunk be.
Egyszerűen nem lehet CSAK mozgással elégetni azt a mennyiségű kalóriát, amennyi kéne ahhoz, hogy a fogyás megtörténjen. Fogyókúrában nem lehet 2 hét alatt csodákat létrehozni: tudomásul kell venni, hogy meg kell változtatnunk az életmódunkat, ha szeretnénk karcsúak lenni. (Lehet, hogy pár kilót ledobunk 2 hét alatt, de úgy is marad?)

Az [origo]-n ma megjelent írás, a “Szóval…le szeretne fogyni” című pont ilyen. Tessék, csak tessék: olvasni, megszívlelni is érdemes.

Le szeretne fogyni?

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..