Az Étrend, amivel megváltoztathatod az életed


Chdiéta Étrend megvásárlása után úgy sajátítod el az új életmódodat, hogy a régin alig kell változtatnod:

 • eheted azokat az ételeket, amiket megszoktál
 • a kapott 4 hetes étrendet kedved szerint variálhatod
 • a hagyományos ételek mellett néhány költséghatékony, új, diétás ételt is beiktathatsz
 • részletes leírást kapsz a diéta alapvető szabályairól, hogy még egyszerűbb legyen a kezdet
 • minden heti étrendhez kapsz egy bevásárlólistát, ezzel megkönnyítve az alapanyag beszerzést
 • olyan ételek listáját és beszerzési helyeit is megosztom Veled, amik alacsony szénhidrát tartalmuk miatt kitűnően illeszthetők az étrendbe
 • letölthető és kinyomtatható tápanyag táblázatod is lesz, hogy mindig kéznél legyen a segítség

3+2+3 bevált étrend típus, mert nem vagyunk egyformák

 1. 3 -féle 150 grammos étrend, napi 1200 kCal energiabevitellel – a karcsúság visszanyerésért.
  Hagyományos
  Gluténmentes
  Vegetáriánus
 2. 2 -féle 160 grammos étrend inzulinrezisztenciásoknak, terhességi cukorbetegeknek.
  Hagyományos
  Vegetáriánus
 3. 3 -féle 170 grammos étrend cukorbetegeknek.
  Hagyományos
  Gluténmentes
  Vegetáriánus

Mi fog történni, ha „csak” az étrendeden változtatsz a CHdiéta segítségével

 • Nem kell megvonnod magadtól azokat az ételeket, amiket szeretsz.
 • Nem kell éhezned. Napi 5 alkalommal eszel majd, így nem lesznek éhség-rohamok, amik bűnözésre csábítanak.
 • Nem kell számolgatnod, hiszen minden étkezés tápanyagtartalmát kiszámoltam Neked.
 • Nem kell azon gondolkodni, mit főzz, hiszen az Étrendben leírtam Neked.
 • Nem kell összevadászni a hozzávalókat, mert ott van minden étkezéshez a Bevásárlólista.
 • Nem kell őrült összegekért „csoda” hozzávalókat vásárolnod, minden alapanyag hétköznapi áron beszerezhető.
 • Nem kell új ízeket megszoknod, az ételeket hagyományos hozzávalókkal is elkészítheted.
 • Nem kell mazsolázni az interneten a megbízható információk után, mert a Chdiéta Kisokos e-bookba minden cukorháztartással kapcsolatos tudásanyagot összeszedtem Neked.

Rajkainé Pál Anita vagyok, műtősnő, anyuka, 2010 óta inzulinfüggő cukorbeteg.
Annak ellenére, hogy 2005-ben terhességi cukorbeteg voltam, sokkolt a hír, hogy az életem innentől teljesen megváltozik.
Hiába volt némi gyakorlatom a diétában, hiába tanultam több éven át a cukorbetegségről, hiába ismertem jó szakembereket, akik segítettek az első lépéseknél, mégis elveszve éreztem magam. Minden addig megszokott ételt át kellett alakítanom, ki kellett számolnom, hogy mennyit fogyaszthatok belőle, mikor milyen szénhidrátot szabad ennem – nagyon nehéz év volt, lelkileg is.

A kezdetektől nyíltan beszéltem a cukorbetegségemről, így meglepődve tapasztaltam, hogy milyen sokan vannak hozzám hasonló helyzetben. Szinte mindenkinek a legfőbb problémát az étkezések, az alapanyagok beszerzése és a szénhidrát mennyiség kiszámolása okozta. Ennek hatására 2011-ben elindítottam a weboldalamat, ahol recepteket osztottam meg a sorstársaimmal, kiszámolva azok tápanyag tartalmát.

Az év során sokan megkerestek azzal, hogy készítsek nekik étrendet, így 2012-től kisebb-nagyobb változtatásokkal, elérhetővé vált a weboldalon a Chdiéta Étrend.

Az elmúlt 6 évben közel 500 embernek segítettem a diéta első lépéseinél, több, mint háromezren kapnak havi rendszerességgel újabb és újabb recepteket tőlem.

Nem fogom elkezdeni leírni, hogy mennyit gondolkoztam a megfelelő ár kialakításán, meg hogy melyik részterméknek mennyi lenne az ára és én abból mennyit engedek, hogy ilyen szuperolcsón tudjam Neked adni.

Az Étrend jelenlegi verziója 2012 óta folyamatosan változik, megújul. Gyakorlatilag az elmúlt 6 évben legalább 500 munkaórát töltöttem csak az Étrend finomhangolásával, újabb receptek beiktatásával.

A Kisokos egy új tartozéka az Étrend csomagnak. Évről évre gyarapodott azoknak az olvasói kérdéseknek a mennyisége, amik hasonló kérdéseket tettek föl és amelyet én most egy ilyen kis könyvecske formában válaszolok meg. Az email kérdések megválaszolása lehetetlen lenne, ha nem lennék naprakész a cukorbeteg élettel, szénhidrát számolással kapcsolatos témában – napi szinten fejlesztem tudásomat az elmúlt több, mint 6 évben, ami bőven lefelé kerekítve is több, mint 1500 óra.

A Receptkönyv a legnagyobb büszkeségem, gyermek- és felnőttkoromban főzött ételeim receptjeit tartalmazza. Sokszor kettős-hármas formában is, hiszen sok étel könnyen elkészíthető párhuzamosan kétféleképpen is: a nem diétázó családnak és a diétázónak. Nem is tudom kiszámolni pontosan, hány órát töltöttem a főzés MELLETT a jegyzeteléssel, fotózással és utómunkával, a tápanyagok kiszámolásával, majd mindezek leírásával – de legalább heti 3-4 órát (kb 1000 óra).

A Tápanyagtáblázatot is folyamatosan bővítem, havi szinten 2-3 órát töltök csak a frissítéssel (a kutatómunkát, a jegyzetelést nem számolva), ami – ha jól számolok – kb 200 óra volt az elmúlt 6 évben. Nem csak a szokásos nyersanyagok listáját tartalmazza, hanem a diabetikus, illetve gluténmentes ételek folyamatosan bővülő kínálatát is.

A Bevásárlólista sokak szerint a legnagyobb “találmány” ebben a csomagban. Én személy szerint a saját több évtizedes tapasztalatom alapján gondoltam jónak ezt, hiszen tudom (és a marketing elemzők is ezt írták le), hogy időt és pénzt takarítunk meg, ha pontosan tudjuk, miért mentünk be egy adott boltba. Minden recept mellé automatikusan elkészítem a hozzá tartozó bevásárlólistát is, ami legalább 2 órányi munka hetente, 650 óra 2012 óta.

Nem számoltam bele a nagyjából folyamatos online jelenlétet: a facebook posztokat, a weboldal folyamatos kerbantartását-fejlesztését, a hírlevelek megírását, kezelését, az emailek megválaszolását.

Hogy mindezt miért is írtam le? Hogy érzékeltessem, ez az Étrend csomag, amit Te most megveszel, nem egy “instant leves”, hanem sok évnyi munkám eredménye, szívem, lelkem, minden igyekezetm benne van, hogy Neked a legjobbat adjam.

Az Étrend csomagot 2018. decemberétől 13490 forintért veheted meg. 2018. november 20 és 30 közötti megrendelés és befizetés esetén a 9990 forintos bevezető áron juthatsz hozzá a CHdiéta Étrend csomaghoz.

2018. november 20 és 30 között, csak 10 napig 9990 forint!

A 8 féle étrend típus, amik közül választhatsz

A 150 grammos étrendek, napi 1200 kCal energiabevitellel – a karcsúság visszanyerésért.
Hagyományos
Gluténmentes
Vegetáriánus

A 160 grammos étrendek inzulinrezisztenciásoknak, terhességi cukorbetegeknek.
Hagyományos
Vegetáriánus

A 170 grammos étrendek cukorbetegeknek.
Hagyományos
Gluténmentes
Vegetáriánus

MEGRENDELŐLAP
CHdiéta Étrend csomagokhoz
Az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom
Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatod: http://chdieta.hu/altalanos-szerzodesi-feltetlek/