Nekem való a 170 grammos Étrend?

  • IGEN, ha fontos, hogy pontosan kiszámolt szénhidrát tartalmú ételeket fogyassz
  • IGEN, ha szükséged van egy kezdő lökésre a cukorbetegséged diétájában
  • IGEN, ha megbízható hozzávalókkal szeretsz dolgozni, de nem akarod a fél napodat a bevásárlással tölteni
  • IGEN, ha szeretnél finomakat főzni, de nem akarod a másik fél napodat a konyhában tölteni
  • IGEN, ha egészségesebb ételeket szeretnél készíteni, de nem akarod a gatyádat is kifizetni a hozzávalókért
  • 4 hétre szóló Étrendet – napi 5 étkezés, pontosan kiszámolt szénhidrát és kalória
  • 50 oldalas Kisokost – glikémiás index, cukorpótlók, diétás alapelvek, lelőhelyek listája stb.
  • Receptkönyvet – több, mint 100 szénhidrát szegény recept, ételkészítési ötletek, fényképek
  • Tápanyagtáblázatot – 15 oldalon gyakorlatilag minden, amire szükséged lehet
  • Bevásárlólistát – minden Étrendben szereplő ételhez, még a reggelikhez is

Nem fogom elkezdeni leírni, hogy mennyit gondolkoztam a megfelelő ár kialakításán, meg hogy melyik részterméknek mennyi lenne az ára és én abból mennyit engedek, hogy ilyen szuperolcsón tudjam Neked adni.

Az Étrend jelenlegi verziója 2012 óta folyamatosan változik, megújul. Gyakorlatilag az elmúlt 6 évben legalább 500 munkaórát töltöttem csak az Étrend finomhangolásával, újabb receptek beiktatásával.

A Kisokos egy új tartozéka az Étrend csomagnak. Évről évre gyarapodott azoknak az olvasói kérdéseknek a mennyisége, amik hasonló kérdéseket tettek föl és amelyet én most egy ilyen kis könyvecske formában válaszolok meg. Az email kérdések megválaszolása lehetetlen lenne, ha nem lennék naprakész a cukorbeteg élettel, szénhidrát számolással kapcsolatos témában – napi szinten fejlesztem tudásomat az elmúlt több, mint 6 évben, ami bőven lefelé kerekítve is több, mint 1500 óra.

A Receptkönyv a legnagyobb büszkeségem, gyermek- és felnőttkoromban főzött ételeim receptjeit tartalmazza. Sokszor kettős-hármas formában is, hiszen sok étel könnyen elkészíthető párhuzamosan kétféleképpen is: a nem diétázó családnak és a diétázónak. Nem is tudom kiszámolni pontosan, hány órát töltöttem a főzés MELLETT a jegyzeteléssel, fotózással és utómunkával, a tápanyagok kiszámolásával, majd mindezek leírásával – de legalább heti 3-4 órát (kb 1000 óra).

A Tápanyagtáblázatot is folyamatosan bővítem, havi szinten 2-3 órát töltök csak a frissítéssel (a kutatómunkát, a jegyzetelést nem számolva), ami – ha jól számolok – kb 200 óra volt az elmúlt 6 évben. Nem csak a szokásos nyersanyagok listáját tartalmazza, hanem a diabetikus, illetve gluténmentes ételek folyamatosan bővülő kínálatát is.

A Bevásárlólista sokak szerint a legnagyobb “találmány” ebben a csomagban. Én személy szerint a saját több évtizedes tapasztalatom alapján gondoltam jónak ezt, hiszen tudom (és a marketing elemzők is ezt írták le), hogy időt és pénzt takarítunk meg, ha pontosan tudjuk, miért mentünk be egy adott boltba. Minden recept mellé automatikusan elkészítem a hozzá tartozó bevásárlólistát is, ami legalább 2 órányi munka hetente, 650 óra 2012 óta.

Nem számoltam bele a nagyjából folyamatos online jelenlétet: a facebook posztokat, a weboldal folyamatos kerbantartását-fejlesztését, a hírlevelek megírását, kezelését, az emailek megválaszolását.

Hogy mindezt miért is írtam le? Hogy érzékeltessem, ez az Étrend csomag, amit Te most megveszel, nem egy “instant leves”, hanem sok évnyi munkám eredménye, szívem, lelkem, minden igyekezetm benne van, hogy Neked a legjobbat adjam.

Az Étrend csomagot 2018. decemberétől 13490 forintért veheted meg.

MEGRENDELŐLAP
CHdiéta Étrend csomagokhoz
Az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom
Az Általános Szerződési Feltételeket itt olvashatod: http://chdieta.hu/altalanos-szerzodesi-feltetlek/