Gluténérzékeny vagy és fogyni szeretnél?
Nem találsz olyan módszert, amit tudnál alkalmazni?
A lisztérzékenységedhez most cukorbetegség is társult?
Nem tudod, hogyan kezdj bele a diabetikus-gluténmentes diétába?

Akkor jó helyen jársz! Az első lépések a legnehezebbek, bármilyen új dologba kezdünk. Nincs ez másképp a fogyásnál sem:

Hogyan kezdjek hozzá?

Ha megvan az elhatározás, már csak a megvalósítás várat magára. A szénhidrát számolgatás elsőre igen nehézkesnek, esetleg bonyolultnak tűnhet, ezért a kezdeti nehézségek elvehetik a kedvedet. Pedig érdemes átküzdeni magadat az első heteken!
A cukorbetegeknek ajánlott szénhidrát számolós diétával megfelelő mennyiségben, megfelelő arányban juthatsz hozzá a szervezeted számára nélkülözhetetlen fehérjékhez, vitaminokhoz, zsírokhoz és szénhidrátokhoz. A napi ötszöri étkezés, mindig kevés szénhidrátbevitellel egyenletes vércukorszintet biztosít Neked. Ahhoz, hogy ezután is egészséges életet élj, el kell sajátítanod ezt a fajta diétát.

Ebben szeretnék segíteni Neked.

Az étrend mellé részletes leírást kapsz a diéta alapvető szabályairól. És, ha ez még mindig nem elég, minden heti étrendhez kapsz egy bevásárlólistát is.

Mitől jó ez a diéta?

  • Mert nem kell megvonnod magadtól azokat az ételeket, amiket szeretsz. Egy kis odafigyeléssel, az alapanyagok jó megválasztásával és az ételekkel megfelelő adagolásával a bevitt szénhidrát mennyisége csökken.

  • Mert nem kell éhezned. Napi 5 alkalommal eszel majd, így nem lesznek éhség-rohamok, amik bűnözésre csábítanak.

Mit kapsz az étrendhez?

  • Bátorítást, biztatást. A kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk, vagy a facebook közösségünk tagjaihoz. Itt tudsz csatlakozni: CHDIÉTA facebook oldala

  • Olyan ételek listáját és beszerzési helyeit, amik alacsony szénhidrát tartalmuk miatt kitűnően illeszthetők az étrendbe.

  • Bevásárlólistát a fő- és kis étkezésekhez, így könnyebben fog menni az alapanyag beszerzés.

  • Letölthető és kinyomtatható tápanyag táblázatot, hogy mindig kéznél legyen a segítség.

Mit NEM kapsz az étrendhez?

Garanciát a sikerre: kiszámoltam, leírtam és elküldöm az étrendedet, de betartani a mennyiségeket Neked kell. Nem fogok tudni melletted állni és rád szólni, ha olyan ételt eszel, amit nem szabadna. A sikerhez nem elég az, amit én teszek.

A sikerhez Te is kellesz: a kitartásod, az akaraterőd ahhoz, hogy életmódot tudj változtatni.

 Nincs más dolgod, csak még ma kitölteni a jelentkezési lapot.

A négy hetes  étrend ára 4500 forint.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.
A
 szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (anita kukac chdieta pont hu).
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Adatok beküldése” gombra való kattintással Rajkai Péter ev.-vel kötöd. (Székhely: 1151. Énekes u. 27.)