Cukorbetegség és magas koleszterinszint?
Nem tudod, most mitévő legyél?
Nem tudod, hogyan kezdj hozzá a diétához?

A legjobb helyen jársz, mert én segíthetek Neked, hogy kialakítsd az új étrendedet!
Tudom, milyen érzés, én is sokkot kaptam, amikor kiderült a cukorbetegségem.

A VÉRCUKORSZINT OLYAN, MINT EGY HULLÁMVASÚT

Amikor éhezel, a vércukrod nagyon alacsony szinten van, aztán hirtelen teleeszed magad és a cukrod felmegy jó magasra. A „hegy” tetején a vérből rögtön felszívódik a cukor aztán hirtelen visszaesik és jön megint az éhezés-érzés. A cél, hogy a „vércukor-vasút” minél kisebb hullámokat csináljon. 

De hogy tudod ezt elérni?

Az egyszerű szénhidrátok nagyon könnyen felszívódnak, ezért hamar feldobnak a hullám tetejére.

 Engedd, hogy a szervezeted is dolgozzon kicsit azért a cukorért!

Adj neki lassan felszívódó szénhidrátot, így folyamatosan kerül a véredbe a cukor, nem lesz „nagy dobás” a hullámvasúton, nem emelkedik magasra a vércukor szinted.

Sok cukorbeteg elköveti azt a hibát, hogy a csökkentett szénhidrátbevitelt magas zsiradékbevitellel ellensúlyozza, ami emelkedett koleszterinszintet, magas vérnyomást, szív- és érrendszeri betegségeket eredményez. Az emelkedett koleszterinszintet is elsősorban diétával lehet kezelni, így a már megszokott cukorbeteg étrendet csak kissé kell átalakítani ahhoz, hogy a koleszterinszint ismét a normál értékeket mutassa.

 Hogyan tudod ezt megvalósítani?

A cukorbetegeknek ajánlott szénhidrát számolós diétával megfelelő mennyiségben, megfelelő arányban juthatsz hozzá a szervezeted számára nélkülözhetetlen fehérjékhez, vitaminokhoz, zsírokhoz és szénhidrátokhoz. A napi 5-6-szori étkezés, mindig kevés szénhidrátbevitellel egyenletes vércukorszintet biztosít Neked. Ahhoz, hogy ezután is egészséges életet élj, el kell sajátítanod ezt a fajta diétát.

 Csak Rajtad múlik! Én segítek Neked!

 

Hogy hogyan? 

  1. Összeállítottam a heti étrendedet.

  2. Az ételekhez receptet is mellékelek.

  3. Minden étkezés mennyiségét, szénhidrát tartalmát feltüntetem az étlapon.

  4. Bevásárlólistát is kapsz, ami alapjáén gyerekjáték lesz beszerezni a hozzávalókat.

 

Mitől jó ez a diéta?

  • Mert nem kell megvonnod magadtól azokat az ételeket, amiket szeretsz. Egy kis odafigyeléssel, az alapanyagok jó megválasztásával és az ételekkel megfelelő adagolásával a bevitt szénhidrát mennyisége csökken.

  • Mert nem kell éhezned. Napi 5 alkalommal eszel majd, így nem lesznek éhség-rohamok, amik bűnözésre csábítanak.

Mit kapsz az étrendhez?

  • Olyan ételek listáját és beszerzési helyeit, amik alacsony szénhidrát tartalmuk miatt kitűnően illeszthetők az étrendbe.

  • Letölthető és kinyomtatható tápanyag táblázatot, hogy mindig kéznél legyen a segítség.

Mit NEM kapsz az étrendhez?

Garanciát: kiszámoltam, leírtam és elküldöm az étrendedet, de betartani a mennyiségeket Neked kell. Nem fogok tudni melletted állni és rád szólni, ha olyan ételt eszel, amit nem szabadna. A sikerhez nem elég az, amit én teszek.

A sikerhez Te is kellesz: a kitartásod, az akaraterőd ahhoz, hogy életmódot tudj változtatni.

 

Nincs más dolgod, csak még ma kitölteni a jelentkezési lapot.

A négy hetes  étrend ára 4500 forint.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.
A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (anita kukac chdieta pont hu).
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Adatok beküldése” gombra való kattintással Rajkai Péter ev.-vel kötöd. (Székhely: 1151. Énekes u. 27.)