Inzulinrezisztenciád van? PCO szindrómás vagy?
Terhességi cukorbetegséged van?
Azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá a diétához?

 Nálam a megoldás kulcsa!

 A kifejezetten IR-eseknek, PCOS-oknak összeállított étrendben nem csak a szénhidrát mennyiségekre figyeltem, hanem arra is, hogy az adott étkezésben megfelelő arányban legyen lassú és gyors szénhidrát.

A VÉRCUKORSZINT OLYAN, MINT EGY HULLÁMVASÚT

Amikor éhezel, a vércukrod nagyon alacsony szinten van, aztán hirtelen teleeszed magad és a cukrod felmegy jó magasra. A „hegy” tetején a vérből rögtön felszívódik a cukor aztán hirtelen visszaesik és jön megint az éhezés-érzés. A cél, hogy a „vércukor-vasút” minél kisebb hullámokat csináljon.

De hogy tudod ezt elérni?

Az egyszerű szénhidrátok nagyon könnyen felszívódnak, ezért hamar feldobnak a hullám tetejére.

 Engedd, hogy a szervezeted is dolgozzon kicsit azért a cukorért!

Adj neki lassan felszívódó szénhidrátot, így folyamatosan kerül a véredbe a cukor, nem lesz „nagy dobás” a hullámvasúton, nem emelkedik magasra a vércukor szinted.

 Hogyan tudod ezt megvalósítani?

A cukorbetegeknek ajánlott szénhidrát számolós diétával megfelelő mennyiségben, megfelelő arányban juthatsz hozzá a szervezeted számára nélkülözhetetlen fehérjékhez, vitaminokhoz, zsírokhoz és szénhidrátokhoz. A napi 5-6-szori étkezés, mindig kevés szénhidrátbevitellel egyenletes vércukorszintet biztosít Neked. Ahhoz, hogy ezután is egészséges életet élj, el kell sajátítanod ezt a fajta diétát.

Hogyan kezdjek hozzá?

A szénhidrát számolgatás elsőre igen nehézkesnek, esetleg bonyolultnak tűnhet, ezért a kezdeti nehézségek elvehetik a kedvedet. Pedig érdemes átküzdeni magadat az első heteken!
A cukorbetegeknek ajánlott szénhidrát számolós diétával megfelelő mennyiségben, megfelelő arányban juthatsz hozzá a szervezeted számára nélkülözhetetlen

  • fehérjékhez,
  • vitaminokhoz,
  • zsírokhoz és
  • szénhidrátokhoz.

 

 

Mitől jó ez a diéta?

  • Mert nem kell megvonnod magadtól azokat az ételeket, amiket szeretsz. Egy kis odafigyeléssel, az alapanyagok jó megválasztásával és az ételekkel megfelelő adagolásával a bevitt szénhidrát mennyisége csökken.
  • Mert nem kell éhezned. Napi 5 alkalommal eszel majd, így nem lesznek éhség-rohamok, amik bűnözésre csábítanak.

 

 

Mit kapok?

4 hetes étrendet, amelyben minden étkezés szénhidrát tartalmát kiszámoltam Neked.

A napi ötszöri étkezés, mindig kevés szénhidrát bevitellel egyenletes vércukor szintet biztosít Neked. Ahhoz, hogy ezután is egészséges életet élj, el kell sajátítanod ezt a fajta diétát. Olyan ételek listáját és beszerzési helyeit találod meg, amik alacsony szénhidrát tartalmuk miatt kitűnően illeszthetők az étrendbe.

Minden fő étkezés receptjét, amik alapján gyerekjáték az ételek elkészítése.

Igyekeztem olyan ételeket összeválogatni, amelyekhez nem szükséges szokatlan, drága alapanyagokat beszerezni, így viszonylag kevés anyagi plusz terhet jelent átállni a csökkentett szénhidrát tartalmú étkezésre.

Bevásárlólistát az összes étkezéshez.

Nem csak a főétkezésekhez, hanem a kis étkezésekhez is összeállítottam egy-egy listát, így könnyebben fog menni az alapanyag beszerzés.

Részletes leírást a diéta alapvető szabályairól.
Letölthető és kinyomtatható tápanyag táblázatot, hogy mindig kéznél legyen a segítség.
Bátorítást, biztatást.

A kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk, vagy a Facebook közösségünk tagjaihoz. Itt tudsz csatlakozni: CHDIÉTA facebook oldala

 

halszelet zöldsalátával

 

Mit NEM kapok az étrendhez?

Garanciát a sikerre: kiszámoltam, leírtam és elküldöm az étrendedet, de betartani a mennyiségeket Neked kell.
Nem fogok tudni melletted állni és rád szólni, ha olyan ételt eszel, amit nem szabadna.
A sikerhez nem elég az, amit én teszek.

A sikerhez Te is kellesz: a kitartásod, az akaraterőd ahhoz, hogy életmódot tudj változtatni.

 

Nincs más dolgod, csak még ma kitölteni a jelentkezési lapot.

Hetente csak 3-4-szer főzöl? Ez az étrend Neked szól!----->Megrendelem
Ha minden nap főzöl, ezt az étrendet rendeld meg!------>Megrendelem

 

A négy hetes  étrend ára 4500 forint.

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.
A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (anita kukac chdieta pont hu).
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az "Adatok beküldése" gombra való kattintással Rajkai Péter ev.-vel kötöd. (Székhely: 1151. Énekes u. 27.)

Vélemény, hozzászólás?