Gluténérzékeny vagy és kiderült, hogy magas a cukrod is?
A vércukorszinted magas és úgy érzed, nem kaptál elég segítséget a diétához?
Most derült ki a cukorbetegséged és nem tudod, hogyan kell diétázni?

Az első lépések a legnehezebbek, bármilyen új dologba kezdünk. 

Hogyan kezdjek hozzá? 

A szénhidrát számolgatás elsőre igen nehézkesnek, esetleg bonyolultnak tűnhet, ezért a kezdeti nehézségek elvehetik a kedvedet. Pedig érdemes átküzdeni magadat az első heteken! Szeretnék segíteni Neked ebben. Az étrend mellé részletes leírást kapsz a diéta alapvető szabályairól. És, ha ez még mindig nem elég, minden heti étrendhez kapsz egy bevásárlólistát is.

Amikor a cukorbetegségem miatt elkezdtem diétázni, megdöbbenve ám nagy örömmel tapasztaltam, hogy ez az a diéta, ami nem csak 1-2 hétig, vagy hónapig betartható, hanem éveken, sőt évtizedeken keresztül alkalmazható mindenféle mellékhatás nélkül! A vércukorszintem 2 hét alatt is jelentősen csökkent és azóta sem emelkedett

Pedig csak annyit tettem, hogy a megfelelő időben a megfelelő mennyiségű és minőségű szénhidrátot fogyasztottam.

Az éhgyomri vércukorszintem 2 hét alatt 7,7 mmol/l-ről 6,3 mmol/l-re csökkent. Az elmúlt években a HgbA1C (3 havi vércukorszint átlagos értéke) nem emelkedett 6,5% fölé!

Te is vágysz erre? Csak Rajtad múlik! Én segítek Neked!

Hogy hogyan?

  1. Összeállítottam a heti étrendedet.

  2. Az ételekhez receptet is mellékelek.

  3. Minden étkezés mennyiségét, szénhidrát tartalmát feltüntetem az étlapon.

  4. Bevásárlólistát is kapsz, ami alapjáén gyerekjáték lesz beszerezni a hozzávalókat.

Mitől jó ez a diéta?

  • Mert nem kell megvonnod magadtól azokat az ételeket, amiket szeretsz. Egy kis odafigyeléssel, az alapanyagok jó megválasztásával és az ételekkel megfelelő adagolásával a bevitt szénhidrát mennyisége csökken.

  • Mert nem kell éhezned. Napi 5 alkalommal eszel majd, így nem lesznek éhség-rohamok, amik bűnözésre csábítanak.

Mit kapsz az étrendhez?

  • Bátorítást, biztatást. A zárt fórumhoz belépési lehetőséget, ahol a sorstársaiddal és velem is megbeszélheted majd a diétával kapcsolatos problémáidat.

  • Olyan ételek listáját és beszerzési helyeit, amik alacsony szénhidrát tartalmuk miatt kitűnően illeszthetők az étrendbe.

  • Letölthető és kinyomtatható tápanyag táblázatot, hogy mindig kéznél legyen a segítség.

Mit NEM kapsz az étrendhez?

Garanciát: kiszámoltam, leírtam és elküldöm az étrendedet, de betartani a mennyiségeket Neked kell. Nem fogok tudni melletted állni és rád szólni, ha olyan ételt eszel, amit nem szabadna. A sikerhez nem elég az, amit én teszek.

A sikerhez Te is kellesz: a kitartásod, az akaraterőd ahhoz, hogy életmódot tudj változtatni.

Nincs más dolgod, csak még ma kitölteni a jelentkezési lapot.

A négy hetes  étrend ára 4500 forint.

Email cím*
Vezetéknév*
Keresztnév*
Hogyan szólíthatlak?
Helyiség*
Utca, házszám*
Számlázási név (ha eltér)
Számlázási cím (ha eltér)
Irányítószám*


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.
A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (anita kukac chdieta pont hu).
A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és az “Adatok beküldése” gombra való kattintással Rajkai Péter ev.-vel kötöd. (Székhely: 1151. Énekes u. 27.)