Ezen az oldalon igyekszem összegyűjteni azokat a helyeket, ahol az általam is használt termékek beszerezhetők. Mivel minden helyet én sem ismerek, szívesen venném, ha megosztanátok velem, hogy Ti hol vásároltok. Írjátok meg nekem (ha van, akkor a weboldal címet is)  e-mailben az anita [kukac] chdieta.hu címre és én közzéteszem itt.

PIAC

Mindenki lakik valahol és mindenki közelében van olyan hely, ahol friss, idényzöldséget és -gyümölcsöt árulnak. Az alapvető élelmiszereink nagy részét megvehetitek a piacon, sokszor olcsóbban, mint a hipermarketekben.
Legalább heti egy alkalommal menjetek piacra! Nézzetek körül, inspirálódjatok: mit lehet kapni és abból mit lehet főzni. Ha találtok egy-két olyan kistermelőt, akiknek az áruját szívesen vásároljátok, szokjatok rá, hogy nála vásároltok. Egy idő után kifejezetten jó érzés, hogy nemcsak megismer, de elteszi neked azt a szép paradicsomot, mert tudja, hogy jössz és szereted.

Újpesti piac, 2012. április

Mediline Üzletház

A cukorpótlók, diabetikus lisztek, egyéb lisztfélék, biotermékek  széles választéka kapható az áruházban. Szerencsére már nem csak viszonteladókat, hanem magánszemélyeket is kiszolgálnak.
Cím: 1139. Budapest, Csizma u. 4.

Ch Mínusz webáruház

Elsősorban a Dia Wellness termékeket árusító webáruház, érdemes átböngészni az áruválasztékot. A Dia Wellness alacsony szénhidrát tartalmú liszteket, sütési-főzési alapanyagokat gyárt. Folyamatosan modernizálják a termékeiket, a lisztkeverékeik nagy része nem tartalmaz szóját, hidrogénezett növényi zsiradékokat. Remek lehetőség az egyéb lehetőségektől messze élőknek a házhoz szállítás. Ráadásul, ha 10000 ft fölötti a megrendelés, ingyenesen viszik ki az árut Magyarország egész területén.

 M-Gel

A Dia Wellness gyártójának oldala szintén rendelkezik webáruházzal, a fenti linken elérhetitek.

A cég termékei már megvásárolhatók egyes Coop és CBA üzletekben is. A részletes, folyamatosan bővülő forgalmazói listát ITT találjátok.

 

 

 

Egy gondolat a “Lelőhelyek” -hoz

Vélemény, hozzászólás?