Hetek óta körözök diabetikus babapiskótáért, de nem találok, így kénytelen voltam magamnak csinálni. Nem lett olyan szép, mint a gyári, de tiramisuba jó lesz 🙂

6 tojásból, 6 ek (50g) Dia-Wellness sütőlisztből és 6 ek (14 g) por édesítőből 1 ek sütőporral piskótatésztát készítettem, amit több részletben habzsákba töltöttem, majd sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodtam hosszúkás formákat. 180 fokos sütőbe tettem őket és 1 perc múlva letekertem a hőfokot 150 fokra (hogy kissé száradjanak, de ne égjenek meg). Ez az adag (30-40 db, mérettől függően) 40 g Ch-t és 874 Kcal-t tartalmaz.  

Karácsonyi előkészületek 2. – diabetikus babapiskóta házilag
Cimke:                                             

Egy gondolat a “Karácsonyi előkészületek 2. – diabetikus babapiskóta házilag” -hoz

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..