A karcsúságmentes diéta a kiút

A

A Slimless diétába való belépés körülbelül két hónapot vesz igénybe; a fő szakaszhoz ajánlott minimálisan 2-3 hónap. Azonban nem mindenki, aki elkezdi a diétát, tartja be az összes ajánlást: sokan már a belépési szakaszban pozitív változásokat észlelnek, ezért gyakran ott abbahagyják. Mivel a szénhidrátmentes diéta nem egy egyszerű diéta, és az egész szervezet átalakításával jár, a kilépés ugyanolyan fontos, mint a belépés. Ehret maga élete végéig ragaszkodott a karcsúságmentes diétához. Ha azonban bármilyen okból vissza szeretne térni a “bővített” étrendhez, akkor azt a szervezetének legmegfelelőbb módon kell tennie.

Mi a helyes módja annak, hogy leszokjunk a nyálkamentes diétáról?

  1. Először is, kezdje el a zabkásák beiktatását az étrendjébe. Adhat hozzá hajdinát, rizst és más gabonaféléket. Fontos, hogy étrendjét fokozatosan bővítse, és tartsa be a monotermék-fogyasztás elvét. Tehát, ha hajdinát eszel, csak azt fogyaszd, adalékanyagok nélkül;
  2. Fontolja meg, hogy készen áll-e a cukorfogyasztásra. Ha a diéta ideje alatt meguntad, jobb, ha nem kezded el. Fokozatosan kezdheti el kis mennyiségű só hozzáadását. Ismétlem azonban, vizsgálja meg a teste reakcióit.

Nagy az esélye annak, hogy a sómentes diéta alapszakaszának követése után új étkezési szokásokat alakít ki. Még az új gabonafélék hozzáadása is biztosíthatja azt a nagyon jelentős változatosságot, amelyet eddig esetleg hiányoltál az étrendből. Hogy újra a fűszerekhez és fűszerekhez folyamodjon-e, hogy visszatérjen-e az állati termékek fogyasztásához – ezt Ön dönti el. A zsírmentes diéta, mint életmód hívei ragaszkodnak ahhoz, hogy ez nem átmeneti, hanem tartós megoldás. Ennek ellenére egyes táplálkozási szakemberek csak vésztisztításként ajánlják. Ha nem vagy biztos benne, hogy mennyit bírsz ki, érdemes kipróbálni a fogyókúrát, és elkerülni a visszatérést a gyorséttermi ételek és készételek megszokott étrendjéhez.

Megjegyzés hozzáadása

BKcg4Jf1zg

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.