Egy hatékony 7 napos diéta a fogyáshoz

E

A nyári szezonra való felkészülést jó előre meg kell tenni, ezért javasoljuk, hogy vizsgálja felül étrendjét a kiegyensúlyozott táplálkozás javára. Segít felpörgetni az anyagcserédet, és mérsékelt testmozgással kombinálva még gyorsabban leadhatod a felesleges kilókat. A 7 napos fogyókúránk napi öt étkezést tartalmaz egy héten keresztül. Nem kell korlátozni az ételfogyasztást, számolni a kalóriákat, és várni egy olyan napra, amikor eleget ehetsz. Az étrendet úgy tervezték, hogy egyszerre legyen diétás és tápláló.

Három diéta a sovány és tónusos testért

A Chdieta.hu táplálkozási szakértői három diétát dolgoztak ki a fogyás elősegítésére. A programokat különböző mértékű elhízás esetén tervezték, így Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget.

Vega vegetáriánus menü

Olyan emberek számára kifejlesztett étrend, akik nem esznek húst. 1500 kcal-t tartalmaz, ami alacsonyabb, mint a RAMS (Orosz Orvosi Tudományos Akadémia) által meghatározott napi norma. A Táplálkozástudományi Intézet szerint egy egészséges, kevés testmozgást végző nőnek napi 1800 kcal-ra, egy férfinak pedig napi 2100 kcal-ra van szüksége. Ez azt jelenti, hogy a Vega diétás program segíthet néhány plusz kiló leadásában. Enyhén túlsúlyos emberek számára alkalmas.

Az ételek növényi fehérjékkel vannak dúsítva, így nem fogsz fehérjehiányt érezni – bár hús nincs bennük. A menü növényi fehérjékkel, valamint a megfelelő mennyiségű fehérjét tartalmazó tejtermékekkel és tojással gazdagított. Napi öt teljes értékű étkezés van. A napi szénhidrátbevitel körülbelül 180 g, a fehérje- és zsírbevitel pedig 70 g.

A “Napi” tápláló étrend

A napi négy étkezésből álló program 1400 kcal napi teljes energiabevitelt jelent. Alkalmas arra, hogy idővel lefogyjon, majd szigorúbb étrendre váltson. A vegetáriánus menüktől eltérően a “Napi” menü húsételeket is tartalmaz:

  • Hússal töltött rántotta;
  • Diétás marha- és sertéshús keverékéből készült hal- és hússzelet;
  • Csirkemell különböző mártásokkal. Lehet főzni, füstölni, sütni, grillezni vagy sütni.

Köretként tésztát és különböző gabonaféléket, például bulgurt, rizst, zabpelyhet vagy hajdinát kínálunk. Zöldségsaláták, levesek és desszertek is szerepelnek az étlapon. A programban szereplő ételekkel mindig jóllakott és elégedett lesz. Az alacsony kalóriatartalmú étrendnek köszönhetően a súlya nem fog növekedni, és mérsékelt edzéssel elkezd fogyni.

Szigorú “Fit” diéta

Az 1200 kcal-s étrend a minimális napi kalóriabevitel, amely lehetővé teszi, hogy az első eredményeket már 14 nap múlva láthassa. Ez a diéta aerob tevékenységet foglal magában, például táncot, futást vagy kötélugrást. Tény, hogy ha erősen túlsúlyos vagy, a bőröd megnyúlik, így a fogyás miatt megereszkedik és petyhüdtté válik. A sport megelőzi ezt, és a problémás területeken feszesebbé és feszesebbé teszi a bőrt.

A diétát 7 napra tervezték, de korlátlan ideig használhatja, amíg el nem éri a kívánt eredményt. A rövid távú diétákkal ellentétben Fit termékcsaládjainkat a megfelelő GI-aránnyal és az összes szükséges tápanyaggal dúsítva terveztük. A fő előny azonban az ételek változatossága és a diétás korlátozások hiánya. A Grow Fooddal soha többé nem fogsz éhesnek érezni, mert egészséges, ízletes és tápláló ételeket készítünk!

Megjegyzés hozzáadása

BKcg4Jf1zg

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.