Eret karcsúságmentes diétája – belépés

E

Az Eretto nyálkamentes diéta egy olyan étrend, amelynek célja, hogy megszabaduljon a szervezetben felhalmozódott nyálkától, és ezáltal javítsa az egészséget. A szigorú étrendi korlátozások jelentős fogyáshoz vezetnek. Ezt a diétát azonban nem könnyű elviselni, és ajánlott, hogy szakember felügyelje.

Vékonyszegény diéta:

  1. Döntsön a diéta mellett. Készüljön fel mindenekelőtt arra, hogy étrendjének alapját a gyümölcsöknek és zöld zöldségeknek, salátáknak, fűszernövényeknek és dióféléknek kell képezniük. Ideális esetben ezeket a termékeket nyers formában kell fogyasztani, de néha megengedett a hőkezelés (párolás, párolás, sütőben sütés). Készüljön fel az úgynevezett monoétkezésekre, azaz az egyetlen termékből álló ételekre. Ha ez nehéznek tűnik, akkor minden étkezésnél csak minél kevesebb különböző típusú ételt fogyasszon. Ami a gabonaféléket illeti, a hüvelyesek kivételével minden tilos. Minden ízfokozó és élelmiszer-adalékanyag – beleértve a cukrot és a sót is – tilos.
  2. Tervezze meg az étrendjét. Az Ereta Slimless diéta során reggelire csak vizet vagy gyümölcslevet szabad inni. Gyógynövényes főzetek is lehetségesek. A reggelit minden étkezésből kizárják, mert alvás közben a szervezet természetes módon tisztítja magát, eltávolítja a méreganyagokat, ami reggel folytatódik. Amint az ember megreggelizett, ez a folyamat leáll. Az első étkezés csak délután történjen, és tartalmazzon káposztából és sárgarépából készült zöldségsalátát. Ebédre különféle zöldségeket, köztük húslevest ajánlunk. Az ebédet kiegészítheti sima rozskenyérmorzsával, adalékanyagok nélkül. A diófélék, gyümölcsök és bogyós gyümölcsök alkalmasak rágcsálnivalóként. Vacsorára ugyanazt eheted, mint ebédre.

A diétát nem kell azonnal elkezdeni. Ez több hónapot vesz igénybe. Az első, kéthetes szakaszban le kell mondania a junk foodról, azaz a félkész termékekről, a kolbászokról, a sok fűszert tartalmazó ételekről, az utcai ételekről stb. A következő lépés az okto-lakto-vegetáriánus étrendre való áttérés. Tojás és tejtermékek fogyaszthatók, de az étrend alapját gyümölcsöknek és zöldségeknek kell képezniük. Körülbelül két hét vegetáriánus diéta után a cukrot, a sót és a tojást minimálisra kell csökkenteni. Két hét elteltével a tejtermékek, a pékáruk és a fehér liszt alapján készült összes étel elhagyható. Az utolsó szakasz két-három hét után következik, és a fent leírt étrend követéséhez vezet.

Megjegyzés hozzáadása

BKcg4Jf1zg

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.