Hogyan lehet gyorsan fogyni otthon?

H

Az ünnepi szezonban a nők karcsúnak és vonzónak akarnak tűnni, különösen fürdőruhában. Rövid idő alatt formába hozhatod a tested, ha két alapvető szabályt betartasz:

  • Foglalkozz hetente 2-3 alkalommal 40-60 percig aerobic sporttal;
  • Váltson diétára.

Az utolsó szabályt szigorúan be kell tartani. Fontos, hogy ne csak az étrendedet változtasd meg, hanem olyan étrendet válassz, amely lehetővé teszi, hogy hosszú ideig fenntartsd az eredményt. Hogyan lehet gyorsan fogyni otthon, minimális egészségkárosodással? A válasz nyilvánvaló – menjen egy kiegyensúlyozott, alacsony kalóriatartalmú menübe. A sport viszont segít felgyorsítani a fogyást és megelőzni a terhességi csíkokat, mivel feszesebbé teszi a bőrét.

A jó fogyókúra titkai

Sokféleképpen lehet néhány hét alatt lefogyni. A legtöbbjük rövid távú mini diéta, szigorú élelmiszer-korlátozásokkal. Az ilyen diétás kísérletek negatív hatással vannak az egészségre, és a súlyfelesleg olyan gyorsan visszatér, ahogyan eltűnt. Van azonban egy szelídebb módszer, amely nemcsak a fogyást teszi lehetővé, hanem az emésztés megteremtését és az anyagcsere javítását is – ez a racionális étrend. Lényege három szabály betartása.

Kalóriák

A legfontosabb lépés a karcsú alakhoz vezető úton – a napi kalóriamenü csökkentése. A telítettségi foktól függően az étkezések energiatartalma napi 1000 kcal és 1500 kcal között változhat. Ha nehezen tudod kiszámolni a kalóriákat, próbáld ki a Grow Food egyik termékcsaládját. Négy program segít a fogyásban és az alak megőrzésében. Mindegyik a legapróbb részletekig kidolgozott, és megfelel az egészséges táplálkozás minden szabályának. Ha egyszer kipróbálod ezt a programot, rá fogsz jönni, hogy a diéta nemcsak finom, hanem egészséges is lehet!

A magas zsírbevitel mint az egészséges táplálkozás alapja

A fogyókúra második alapelve a fehérjék, zsírok és szénhidrátok (FFA) arányának betartása. Ha fogyni szeretne, a menünek tartalmaznia kell:

  • Körülbelül 45% növényi és állati fehérje – baromfi, sovány marhahús, gomba, csicseriborsó, bab, szója és egyéb hüvelyesek;
  • Legfeljebb 35% komplex szénhidrát – gabonafélék, zöldségek, gyümölcsök, gyógynövények;
  • Legalább 20 százalékban telítetlen zsírok – növényi olajok, halak, különböző tengeri herkentyűk, alacsony zsírtartalmú tejtermékek, diófélék és magvak.

A cukor (egyszerű szénhidrátok) helyettesíthető édesítőszerekkel vagy édes gyümölcsökkel. Az állati zsírok nem ajánlottak fogyókúrához, mivel növelik a “rossz” koleszterinszintet és lassítják a zsírégetést. Mindenekelőtt válasszon változatos menüt.
Rendszer és kis adagok

Fontos, hogy a fogyás érdekében naponta ötször – két reggeli, ebéd, délben, délben és vacsora – kis adagokat, 150-300 grammot fogyasszon. Az étkezések közötti idő nem lehet több 4 óránál. A legtáplálóbb étkezésnek az első reggeli és az ebéd kell lennie, mert ekkor van csúcsformában az emésztőrendszer és a szervezet egésze. Ajánlatos lefekvés előtt néhány órával vacsorázni, és a könnyű fehérjetartalmú ételeket előnyben részesíteni.

Próbáljon meg minden nap ugyanabban az időben enni, mert így a szervezet jobban meg tudja emészteni az ételt. Ezenkívül gyorsan hozzá fogsz tudni szokni az új életmódodhoz, nem fogsz éhesnek érezni, és élvezni fogod az étkezéseidet.

Ha betartja ezeket az elveket, nem kell többé azon gondolkodnia, hogyan fogyjon otthon, mert képes lesz saját maga ellenőrizni a súlyát. Egyél helyesen és élvezd a minőségi fogyás eredményeit!

Megjegyzés hozzáadása

BKcg4Jf1zg

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.